Tilbud til unge og voksne (15-25 år)

Tryg fritid i en gammel gård med ’sjæl’
De rette fysiske rammer til unge og voksne med særlige behov.

Skovridergården ligger midt i naturskønt område i Jægerspris. En trelænget gård med sjæl, god plads og indrettet med de hjælpemidler, der er nødvendige i en dagligdag med unge og voksne med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne.

Skovridergården er et tilbud til hjemmeboende unge og voksne fra cirka 15 til 40 år. De fleste brugere benytter Skovridergården en weekend og to hverdage om måneden, men der er mulighed for at variere tilbuddet.

Skovridergården bidrager til mere selvstændighed
Et ophold på Skovridergården skal styrke den unges/voksnes selvstændighed, og pædagogerne sammensætter grupperne ud fra alder og interessser, så deltagerne føler sig trygge i deres fællesskab.

Deltagerne planlægger så vidt muligt selv aktiviteterne. Skovridergården er et fritidstilbud og aktiviteterne varierer alt efter de unge eller voksne, der er sammen på et ophold.

I menuen til venstre kan du læse Granbohus pjece og se film fra tilbuddet Skovridergården.

Hvis du ønsker mere information om tilbuddet eller ønske at besøge os, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon 48 40 04 10, e-mail: granbohus@granbohus.dk eller ved at udfylde formularen via menuen ”Kontakt Granbohus”