Tilbud til små- og mindre børn (0-10 år)

Tryg aflastning for mindre børn med vidtgående handicap
Småbørnsafdelingen er for børn mellem 0 og 10 år

Småbørnsafdelingen Molevitten og Hurlumhej er Granbohus’ tilbud til børn i alderen 0 – 10 år med vidtgående fysiske og psykiske handicap.

Børnene kommer på aftalte dage – efter daginstitution og skole - samt i et antal weekender og feriedage om året. Børnene er i en fast gruppe og overnatter i deres eget værelse. Opholdet er trygt og rart for børnene, og deres forældre får samtidig et ofte tiltrængt pusterum.

Småbørnsafdelingen er opdelt i to huse: Molevitten og Hurlumhej, som hver har plads til seks børn ad gangen. På faste aflastningsdage er det de samme seks børn og de samme voksne, der mødes hver gang.

Et overskueligt miljø og en forudsigelig struktur
Sammenlagt er der omkring 60 børn tilknyttet Molevitten og Hurlumhej.

Børnene kommer fra forskellige specialbørnehaver og specialskoler, og flere af dem mødes udelukkende på Granbohus. Pædagogerne gør derfor meget ud af, at børnene skal lære hinanden at kende. Det sker i et trygt og overskueligt miljø med en forudsigelig struktur hvor tryghed og genkendelighed vægtes højt.

I menuen til venstre kan du læse Granbohus pjece og se film fra Granbohus småbørnstilbud.

Hvis du ønsker mere information om tilbuddet eller ønske at besøge os, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon 48 40 04 10, e-mail: granbohus@granbohus.dk eller ved at udfylde formularen via menuen  ”Kontakt Granbohus”