Tilbud til skolebørn (7-15 år)

Tryg aflastning for skolebørn med vidtgående handicap
Villekulla er for børn mellem 7 og 15 år

Villekulla er Granbohus’ tilbud til børn i alderen 7 – 15 år og med vidtgående fysiske og psykiske handicap. Børnene i Villekulla er alle udviklingshæmmede og flere af dem har også andre handicap. De kan for eksempel have cerebral parese, epilepsi eller Downs syndrom.

Villekulla har plads til 7 børn ad gangen, og hvert barn har eget værelse. Børnene kommer på aftalte dage – efter skole/SFO - samt i et antal weekender og feriedage om året.

Lærer andre børn og voksne at kende i et overskueligt miljø
B
ørnene møder de samme børn og voksne hver gang, de kommer på Granbohus. Når børnene er på ophold i Villekulla i en weekend, vil de altid møde de samme børn og voksne. På hverdage kan børnene møde andre børn, hvis deres ophold afviger fra den faste struktur, og de eksempelvis har ophold på to sammenhængende hverdage.

Børnene kommer fra forskellige specialskoler,og flere af dem møder udelukkende hinanden på Granbohus. Pædagogerne gør derfor meget ud af, at børnene skal lære hinanden at kende. Det sker i et trygt og overskueligt miljø med en forudsigelig struktur.

I menuen til venstre kan du læse Granbohus pjece og se film fra tilbuddet Villekulla, skolebørnstilbud.

Hvis du ønsker mere information om tilbuddet eller ønske at besøge os, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon 48 40 04 10, e-mail: granbohus@granbohus.dk eller ved at udfylde formularen via menuen ”Kontakt Granbohus”