Granbo-Tour, ferie- og weekendrejser

Granbo-Tour er Granbohus’ "Rejseselskab" der hver weekend kører børn og unge på aflastning ud i det danske land
Hver weekend, sommer- og efterårsferie ruller Granbo-Tours tre minibusser ud fra Granbohus. I busserne sidder forventningsfulde børn, unge og personaler, som sammen skal ud og opleve og have en god weekend.

Granbo-Tour tilbyder weekend- og ferieture til feriecentre og sommerhuse rundt omkring i Danmark - mest på Sjælland - og ind imellem også i Sverige og Tyskland.

På turene deltager hjemmeboende børn og unge mellem 8 og 25 år med fysiske og/eller psykiske handicap. Deltagerne er opdelt i Børne-Tour og i Ung-Tour for unge over 15 år.

Granbo-Tour er fortrinsvis for mobile brugere, da de fleste sommerhuse og feriecentre ikke er kørestolsegnede. Samtidig skal deltagerne være i besiddelse af en vis rummelighed og robusthed for at udnytte de mange forskellige tilbud og deltage i aktiviteter sammen med kammerater og pædagoger.

Ingen fast struktur men mange
Granbo-Tour er en god aktivitet for de børn og unge, der gerne vil møde nye kammerater og få sig et socialt netværk uafhængigt af skole, forældre og øvrige fritidstilbud.

På turene kan de unge øve sig i at stå på egne ben uden mor og far, men med venner og voksne, som kan hjælpe og støtte.

Når børnene og de unge tager med Granbo-Tour, kan de ikke forvente hver gang at se de samme kammerater og det samme personale. Alle Granbo-Tours deltagere får hver fjerde måned tilsendt et ’rejsekatalog’ og kan så booke sig ind på de ture, de ønsker. Personalet sammensætter turene så deltagerønsker, kammeratskaber og interesser så vidt muligt går op i en højere enhed.

I menuen til venstre kan du læse Granbohus pjece og se film fra tilbuddet Granbo-Tour.

Hvis du ønsker mere information om tilbuddet eller ønske at besøge os, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon 48 40 04 10, e-mail: granbohus@granbohus.dk eller ved at udfylde formularen via menuen ”Kontakt Granbohus”